Waarom kiezen voor lampen van Philips Hue?

Wanneer je denkt dat het tijd is om nieuwe plafondverlichting voor jouw huis te zoeken, moet je nadenken over een aantal dingen, zoals stijl en hoogte. Het kiezen van de beste plafondverlichting kan een lastig onderwerp zijn als je het niet op de juiste manier aanpakt. Er zijn gelukkig extreem veel verschillende producten beschikbaar. Dat betekent dat je met de juiste planning, de beste verlichting kunt vinden die bij jouw stijl past en tegelijkertijd de functies biedt die je nodig hebt. Hieronder lees je uit welke lampen je kunt kiezen.

Slimme verlichting

Philips Hue is een slim verlichtingssysteem waarmee iedereen onvergetelijke momenten kan creëren en kan automatiseren met licht in zijn huis. Begin met Philips Hue in de modus van jouw voorkeur: Bluetooth of Bridge. En maak je geen zorgen: je kunt altijd een Bridge toevoegen als je begint met een Bluetooth-gestuurd systeem.

Philips Hue is een reeks slimme LED gloeilampen en verlichtingsarmaturen. Elk ervan maakt draadloos verbinding met de Hue Bridge, een klein modem-achtig apparaatje dat je in je netwerk plaatst. De lampen van Hue kun je bedienen vanaf je telefoon, via Siri, Alexa, of de Google Assistent, of door ze te automatiseren om aan en uit te gaan op bepaalde tijden of wanneer andere apparaten ze triggeren, dankzij de cloud-verbinding.

Philips Hue lampen voor thuis

Je wilt je huis misschien een stukje slimmer maken én je wilt het jezelf ook makkelijker maken. Misschien heb je al verschillende merken van slimme verlichting voorbij zien komen en weet je door het enorme aanbod niet meer waar je zou moeten beginnen. Gelukkig kun je direct gebruik maken van de bluetooth philips hue lampen. Deze lampen zijn er in verschillende vormen, maten, kleuren en je kunt ze binnen én buiten installeren. Deze slimme verlichting kun je laten synchroniseren met allerlei slimme apparaten, zoals jouw TV, instelbare timers, Google Home en Alexa van Amazon.

Maak de verbinding, en je kunt je assistent naar keuze vragen je verlichting aan en uit te zetten, harder en zachter te dimmen, of andere scenario’s te activeren.

Kleur- en lichteffecten

Philips biedt een verscheidenheid aan slimme LED lampen met allerlei kleuren en lichteffecten die op afstand kunnen worden bediend. Effecten is een functie in de Hue app waarmee je je lampen natuurlijke verschijnselen kunt laten nabootsen, zoals kaarslicht of een loeiend kampvuur. De effecten zien er het mooist uit op gradiëntlampen, maar ze werken met elk Philips Hue licht. De effecten werken niet op eerdere Philips Hue lampen, omdat die de benodigde hardware missen om de functie te implementeren. Bovendien werken bepaalde effecten niet met witte lampen.

Stel timers in om een bepaald licht of alle lichten in een kamer aan te doen, de kleur te veranderen, of zelfs te knipperen als de timer afloopt. Handig voor als je in de keuken staat te koken maar in een andere kamer iets anders moet doen, of als de baby slaapt en je geen zin hebt in een standaard audio-alarm om je eraan te herinneren wanneer de was klaar is.

Of het nu gaat om kroonluchters of hanglampen; hanglampen geven elke kamer stijl en verfijning

Deze stijl is ideaal voor kamers met hogere plafonds en kan worden gebruikt om de hele kamer te verlichten of om een specifiek kenmerk te benadrukken. Hoewel alle hanglampen kunnen worden ingekort tot de gewenste hoogte, kun je ze nog steeds ophangen. Dit betekent dat ze misschien niet geschikt zijn voor kamers met lagere plafonds. Daarnaast kun je plafondventilatoren voor je woning installeren voor extra verkoeling.