Enkele ideetjes om je bank een andere uitstraling te geven

Enkele ideetjes om je bank een andere uitstraling te geven

Modulaire bankstellen zijn vandaag de dag hét middelpunt van elke sociale ruimte. Ze bepalen jouw stijl en denkwijze. Dit is de reden waarom jouw bank het meest kritische element van de woninginrichting wordt.  Vandaar dat een modulaire bank de showstopper in de woonkamer is. Het kiezen van het juiste type modulaire bank geschikt voor jouw huis, kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Door het lezen van dit blog krijg je een aantal ideetjes om jouw bank de uitstraling te geven die bij jou past.

Modulaire bankstellen voor een nomadische ziel

De modulaire sofa is ontworpen om het comfort te verhogen. Een typisch Scandinavisch meubelstuk, zelfs zonder armen en rugleuning is dit duidelijk te zien. Daarnaast kun je het zien als aards en subtiel. Dergelijke meubelstukken kunnen worden gecombineerd met een spannende wandbekleding of kussens om het knusse en comfortabele gevoel en bijbehorende uitstraling te geven. De Scandinavische modulaire sofa heeft zachte, maar duurzame stoffen bekleding, die goed past bij veel stijlen.

Loungen is nog stijlvoller geworden met een oversized modulaire sofa

L-vormige modulaire sofa’s staan voor vrijheid, gemak en comfort die jouw huis eenvoudig in een oase van comfort kunnen veranderen. Dit is alles wat een moderne woonkamer nodig heeft: ruim, stevig en supertrendy met stijlvolle poten in chroomafwerking. Modulaire sofa’s zijn bekleed met zacht en weelderig fluweel en zien er ook nog eens luxueus uit. Bovendien kunnen hier zes mensen comfortabel relaxen. Dit zijn dus zeer flexibele modulaire banken.

3-zits stoffen modulaire sofa met chaise

De extra chaise om achterover te leunen, is een prachtig stukje extra bankruimte waarop de bezoekers zich heerlijk kunnen neerzetten. Zorg ervoor dat je nauwkeurig meet voordat je een chaise aanschaft. Je moet exact weten hoe smal of breed jouw sofa moet zijn. De 3-zits modulaire bank is compact en modern ogend, perfect voor huiseigenaren met compacte huizen en een beperkt budget. Deze stralend klassiek ogende woonkamer biedt perfect plaats aan een 3-zits stoffen modulaire sofa met chaise die nieuwheid en frisheid met zijn look en feel oproept.

Modulaire slaapbank biedt extra zit- en slaapruimte

Een slaapbank is het type modulaire bank dat een sfeer van minimalisme in een huisdecor uitstraalt. De dagen dat slaapbanken werden gezien als functioneel en ongemakkelijk, zijn voorbij. Vandaag de dag zijn ze doelgericht, comfortabeler en ook enorm stijlvol. Een modulaire sofa is daarom een praktische aanvulling voor jouw huis, waarbij je dit meubelstuk ook nog eens gemakkelijk verandert in een heerlijk bed voor jouw gasten.

In vergelijking met andere sofa sets zijn sectionele modulaire slaapbanken in diverse kleuren groot. Ook krijg je, gebaseerd op jouw smaak en behoeften, meerdere bankstukken in verschillende configuraties. Deze geweldige en flexibele eigenschap stelt jou in staat om jouw interieur opnieuw in te richten en te restylen wanneer jij dat nodig vindt. Sectionele modulaire sofa’s bestaan uit een tweezitter of loveseat, een stoel of enkele sofa, en een 3- of 4-zits sofa met verstelbare hoofdsteunen, gekrulde armen en ingebouwde chaise op de linker- of rechterarmleuningen. Er zijn nog veel meer opties in modulaire sofa ontwerpen die kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Je kunt deze opties ontdekken door vandaag nog een consultatie te boeken bij een specialist in banken.