Wat is nu tapijt?

Een unieke combinatie van textiel aan de bovenkant (bijvoorbeeld katoen, wol of kunstgaren) met een onderkant van veelal jute of een kunststofdrager. In het algemeen wordt met tapijt vloerbedekking bedoeld (kamerbreed van muur tot muur). `Ook kan gesproken worden over een tapijt als zijnde een los kleed en een losliggend vloerkleed wordt ook een karpet genoemd. Of u nu op zoek bent naar een kleurrijk tapijt, een hoogpolig vloerkleed of een trendy kleurencombinatie, alles is mogelijk.

Alles wat u moet weten over tapijt en geluid

Leefgeluiden, zoals praten, TV, radio, getik van hakken e.d., worden al snel als hinderlijk ervaren in een kale ruimte. Als u tapijt, in welke vorm dan ook, neerlegt dan verminderd dat de hinderlijke geluiden aanzienlijk. Tapijt heeft een open structuur en werkt uitstekend als geluidsisolatie. Tapijt als blikvanger in uw woning. Tapijt is een echte blikvanger in uw woning maar het is voor u als klant moeilijk om het perfecte tapijt te kiezen. Het is uw persoonlijke keuze, afhankelijk van uw wensen en de rest van het interieur.Het is heerlijk zacht aan uw voeten en geeft extra comfort.

Altijd een passend advies

Altijd advies op maat om te kijken welke kleur, welke vorm en wat voor soort tapijt (hoogpolig, glad geweven, patchwork, effen, kleurrijk, trendy e.d. ) het beste bij u past. Een uniek tapijt van uw dromen. Zowel maatwerk als standaard maten. Zorgdragen dat u compleet tevreden bent met uw tapijt, wat toch de sfeermaker van uw interieur is. Belangrijk om rekening te houden met de situatie overdag maar ook ’s avonds met kunstlicht.

Share This Post On