Verlichte bloempotten

Verlichte bloempotten ideaal voor binnen en buiten, op het terras, bij je zwembad of ergens in de tuin. Ook zijn deze bloempotten leuk om binnenshuis te gebruiken. Sommige potten zijn snoerloos en dus handig om in lastige ruimtes te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een toilet. Hoe sfeervol maak je het kleine kamertje door s’avonds een sfeerverlichting aan te hebben!

Verlichte bloempotten

 

Verlichte bloempotten kopen

Deze lichtgevende bloempotten worden gemaakt door o.a. het Nederlandse Merk ELHO, het Spaanse VONDOM en het Italiaanse SerraLunga die de grondlegger van dit concept is. Later is de pot door vele geprobeerd na te maken maar geen enkele fabrikant heeft de unieke stijlvolle eigenschappen van de Italianen kunnen evenaren.

Verschillende maten verlichte potten

De allereerste verlichte pot was rond en c.a. 60cm. Zoals iedereen de bloempot eigenlijk kent. Later kwamen hier allerlei verschillende afmetingen en vormen bij. Van een immense 2 meter grote tot een eenvoudige 50cm hoge vierkante bak. De kleineren potjes zijn uiteraard ook uitstekend te gebruiken als Champagne cooler. De verlichte potten zijn van kunststof gemaakt en hebben LED verlichting waar veel variatie bij mogelijk is.  Je kan een bloempot op een kleur vastzetten, maar je kunt er ook voor kiezen om deze in allerlei kleuren te laten overlopen of laten verspringen. Ook de lichtsterkte is vaak instelbaar. Dit kan allemaal via een afstandsbediening.

Accessoires verlichte pot

Bij verlichte bloempotten zijn diversen accessoires te krijgen. Een schotel voor onder de pot draagt bijvoorbeeld bij aan een kras vrije vloer en een schoon terras. Maar er zijn ook grond bevestigingsplaten te koop die je vast kunt schroeven aan de grond, zodat de pot echt vast staat. Mocht er een flinke wind opkomen blijft jouw pot toch staan. Ook zijn extra of vervangende afstandsbedieningen te koop voor verlichte bloempotten. En wat zeker niet het minste verkrijgbare accessoire is; De nieuwe editie van de RGBW LED gloeilamp van Moree. Bij deze lamp kan je gebruik maken van de gratis IOS / ANDROID App voor de optioneel te bestellen WIFI Controller. Zo kan je op je telefoon de lamp bedienen. Doordat deze lampen maar negen Watt zijn, kan je deze overal voor inzetten.

Verlichte bloempotten

Verlichte bollen

Naast de verlichte bloempotten zijn er verlichte bollen. Deze zie je steeds meer terug in en rondom huis en de tuin. Als we naar woontrends kijken, zie je dat deze verlichting nog steeds een sfeervolle toevoeging voor een ruimte of plaats is.  Deze lichtgevende bollen zijn vaak spatwaterdicht en bestendig tegen een stootje. Er zit over het algemeen LED verlichting in die vaak verschillende modussen heeft, met of zonder afstandbediening. Zo kan je meestal kiezen voor verschillende lichtsterktes, of voor verschillende kleuren.   Je hebt tegenwoordig oplaadbare bollen die als ze volledig geladen zijn wel acht uur kunnen branden. Meer dan voldoende voor een gezellige, zwoele zomeravond!

Verlichte tuinmeubels

Lounge meubilair is nog steeds erg in trek als het om tuinmeubelen gaat. Inmiddels wordt veel lounge meubilair ook met verlichting geleverd. Er zijn inmiddels al sfeervolle verlichte tuinmeubels zonder kabels, op de markt. Deze verlichte LED modellen tuinmeubels kunnen circa vijf tot  twintig uren gebruikt worden. Het opladen duurt tussen de vier tot tien uur. Naast lichtgevende lounge meubels heb je ook een verlichte bar, verlichte tafels etc. kortom; qua lichtgevende tuinmeubels is er dus veel mogelijk.

Verlichte bloempotten

Verschillende verlichte accessoires

Lichtgevende plantenbakken zijn niet de enige lichtgevende woonaccessoires die te koop zijn. Zo zijn er verlichte vazen, verlichte dienbladen en verlichte champagne koelers.  Je kan het zo gek niet bedenken of het is te koop. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je teveel meubels en accessoires met verlichting bij elkaar zet, dan wordt het al snel een kermis. Als je het als sfeer element in je interieur gebruikt moet je er goed over nadenken waar je wat plaatst.

 

Kijk voor het complete assortiment op www.verlichtepot.nl

Share This Post On