Uren lang achter je bureau zonder rugklachten

Veel mensen onderschatten nogal de mogelijke rugklachten die kunnen ontstaan doordat zij bijvoorbeeld in een verkeerde houding werken. Het is niet voor niets dat er tientallen bedrijven in Nederland gespecialiseerd zijn in het leveren van bureaustoelen op maat en deze ook advies geven met betrekking tot de inrichting van uw kantoor.

Op het moment dat u dienst bent bij uw werkgever zijn er verschillende verplichtingen waar deze werkgever aan moet voldoen. Om deze reden is er dus een aanzienlijke kans dat uw bureau precies zo is ingesteld dat uw geen lichamelijke klachten krijgt. Nu u thuis werkt in uw werkkamer en hier de uren bezig bent met de administratie van de plaatselijke voetbalclub, of wellicht als zzp’er aan de slag bent is het belangrijk om zelf te denken aan de mogelijkheden van goed kantoormeubilair.

Goed kantoormeubilair kost geld

Kwaliteit kantoormeubelen van dure merken zijn zeker niet goedkoop. Sterker nog, voor een startend ondernemer op een zolderkamer is het waarschijnlijk vaak veel te duur. Waarom zou je een bureaustoel voor bijna duizend euro kopen als je bij een winkel in de buurt een bureaustoel kunt kopen voor honderd euro? Een hele logische keuze, want hoe groot is nou de kans dat jij rugklachten krijgt?

Gebruikte kantoormeubelen zijn de oplossingGebruikte gureaustoel

De oplossing is gebruikt kantoormeubilair. Ja, maar dat is toch tweedehands? Klopt helemaal en daarom is het zo interessant. Een gebruikte bureaustoel kost nog minder dan dertig procent van de nieuwwaarde. Merken zoals Ahrend leveren kwaliteit bureaustoelen die wel tien tot twintig jaar mee gaan. Op het moment dat u een dergelijke bureaustoel tweedehands kunt kopen heeft u deze voor een zeer interessante prijs.

 

Koop uw gebruikte kantoormeubilair bij een Kantoormeubelen bedrijf

Ga niet opzoek naar dit soort bureaustoelen op marktplaats, maar koop dit bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in kantoormeubilair. Zo biedt VG Trading uit Huizen gebruikt kantoormeubilair aan tegen een zeer scherpe prijs. Deze worden grootschalig opgekocht en indien nodig opgeknapt. Hierbij kunt u denken aan het opnieuw stofferen van een bureaustoel. Uiteraard is het bij dit soort bedrijven ook mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen, maar dat zal op een werkkamer in eerste instantie niet nodig zijn.

Share This Post On