Mannen keuken

Als je lekker op jezelf woont heb je zelf in de hand wat er in je keuken komt. Maar wat zijn de keuken essentials van een echte vent? Beter nog, wat maakt een mannen keuken en echte mannen keuken? Simpel is key, alles ligt voor de hand en ook de kleuren zijn neutraal en industrieel. Zelfs als je geen chef-kok bent zal je een stoere keuken kunnen waarderen.

Hamburgerpers

Als je niet weggelegd bent voor een culinair hoogstandje, wil dat niet zeggen dat je geen goede hamburger kunt maken. En laten we eerlijk zijn, een goede hamburger valt altijd in de smaak. Maar een lekkere hamburger kruid en pers je zelf. Als je mazzel hebt kan je naar een slager die zijn eigen gehakt te plekken voor je draait. Hoe je een hamburger moet krijgen vind je hier.

Tosti-ijzer

Hoe vaak komt het voor dat je geen zin hebt om te koken na een lange dag werk. Je bent alleen thuis en hebt geen zin om voor jezelf te koken, logisch! Wat is er dan makkelijker en lekkerder dan een goede tosti.

Whiskey glazen

Tijdens het koken verdien je ook wat lekkers. Een goed glas whiskey kan nooit kwaad. Daar heb je natuurlijk wel de juiste whiskey glazen bij nodig. Niet te vergeten dat tumbler whiskey glazen met een bijpassend karaf een stoere en klassieke uitstraling hebben. Je kunt whiskey glazen natuurlijk ook prima gebruiken voor een cocktail of een andere mixdrankje.
Het aanbod in whiskey glazen en complete sets is enorm toegenomen de laatste tijd. Dus als je op zoek bent naar de perfecte whiskey glazen weet je zeker dat je ze online kunt vinden.

Whiskey stenen

Als je graag whiskey drinkt wil je hem natuurlijk wel gekoeld drinken. Dan kom je alleen voor het dilemma dat je geen water bij je whiskey wilt. Dit kan je makkelijk oplossen door je standaard ijsblokjes om te wisselen voor whiskey stenen. Meestal van RVS of graniet, zodat er geen smaak word opgenomen en afgegeven. Niet te vergeten dat whiskey stenen cool staan in je whiskey glazen.

Share This Post On