Leuke slaapkamer muurstickers

Wil je je slaapkamer weer eens een andere sfeer geven bekijk dan eens deze muursticker trends voor in de slaapkamer. Met een muursticker geef je een slaapkamer in enkele minuten een frisse stijl. Dit soort kleine klusjes zoals het aanbrengen van slaapkamer muurstickers zijn eenvoudig en de kosten ervan zijn laag.

Muursticker trend “less is more” voor in de slaapkamer

Eenvoud is tegenwoordig erg trendy. Denk hierbij aan stickers van rondjes, sterretjes of teksten. Rondjes worden tegenwoordig veel gebruikt om saaie slaapkamer muren mee te decoreren. Zoals je op de afbeelding kunt zien worden hier gouden stippen gebruikt. Dit geeft een speels maar door het goud toch ook een luxe effect aan de kamer. Deze stippen muurstickers kun je krijgen in verschillende kleuren en formaten.

Ook kun je ditzelfde effect creeren met bijvoorbeeld vormen als hartjes, sterren, ovaaltjes, driehoekjes eigenlijk alle mogelijke vormen die er zijn. Ook staat het erg leuk om bijvoorbeeld verschillende kleuren en afmetingen stippen met elkaar te combineren.bolletjes

Teksten voor in de slaapkamer

Tegenwoordig kun je alle mogelijke producten personaliseren. Dit kan tegenwoordig ook met muurstickers. Je kunt online eenvoudig je eigen muursticker maken en de volgende dag heb je hem thuis al op je muur hangen.

Van korte teksten tot langere zinnen. Beiden zijn tegenwoordig erg in de mode. Zo’n tekst op de muur geeft een rustige sfeer en staat erg mooi. Ook een combinatie van letters en bijvoorbeeld stippen of sterren staat erg mooi. Op pinterest kun je ook leuke voorbeelden vinden van muurteksten. Deze muurteksten kun je allemaal laten maken door MuurstickerStunter.nl.

grote dromen

Share This Post On