Leuke kwaliteits muurstickers voor in de kinderkamer

Muurstickers staan erg leuk in de kinderkamer! De kinderkamer is de plek waar je zoontje of dochtertje zich helemaal gelukkig moet voelen. Wanneer je zit te twijfelen over hoe je het kamertje van je kindje kunt decoreren, denk dan eens aan leuke muurstickers van Klein & Fijn. Muurstickers zijn er voor iedereen of je nu zwanger bent, een kindje in de leeftijd van 2-4 jaar hebt of een kindje die de leeftijd 10+ heeft bereikt, voor iedereen is er wat wils!

Naamstickers

Bijzonder zijn ook de naamstickers! Wat is er leuker dan een muursticker met de eigen naam van je zoontje of dochtertje op de muur te plakken. Hierbij zijn talloze creaties te verzinnen waardoor je de kamertjes net wat persoonlijker maakt! Het leuke is dat muurstickers in allerlei leeftijdscategorie├źn te verkrijgen zijn. Wanneer je kindje in de leeftijd 0-1 jaar zit kun je je voorstellen dat dan gebruik zal worden gemaakt van andere muurstickers dan wanneer je kindje in de leeftijd 5-7 jaar zit. Het voordeel is dat muurstickers heel gemakkelijk te verwijderen zijn waardoor je makkelijk kunt veranderen van sticker.

brooke

Krijtbordstickers

Naast muurstickers en naamstickers zijn er tegenwoordig ook krijtstickers. Deze stickers zijn ideaal om op te leren schrijven. Gebruik deze stickers als agenda of leer je kinderen de eerste woordjes opschrijven! Krijtstickers zijn in diverse maten leverbaar en vrolijken de kamer helemaal op doordat je je eigen creatie op deze stickers kunt loslaten!

appel

Plakken

Het plakken van de stickers is vrij eenvoudig en voor iedereen te doen door middel van het meeleveren van een gebruiksvriendelijke plakinstructie. Niet uren aan de slag hoeven te gaan, maar in acceptabele tijd een leuke muursticker op kunnen plakken is niet alleen voor jezelf, maar ook voor je zoontje of dochtertje prettig zodat er meteen van genoten kan worden.

Accessoires

Muurstickers zijn heel leuk te combineren met allerlei accessoires. Zo worden kinderen helemaal blij wanneer de muurstickers gecombineerd worden met leuke kinderbedjes, een kindervloerkleed of kinderlampjes. Dit maakt de kamertjes helemaal af!

stickers

Tip

Muurstickers kun je op allerlei manieren ophangen in de kamertjes van je zoontje of dochtertje, maar het leuke is om creaties van muurstickers te maken. Zo staat het heel leuk om bijvoorbeeld een muursticker boom met een muursticker van een vliegend uiltje te combineren op verschillende muren. Op deze manier lijkt het net alsof het uiltje wegvliegt uit de boom. Verder is het erg hip om allerlei kleuren met elkaar te combineren.

Bij xlwonen kun je heel wat inspiratie opdoen zodat je de kinderkamer optimaal vorm kunt geven. Hier vind je onder andere allerlei idee├źn en oplossingen wat betreft speelgoed opbergen, meubeltjes voor in de kamer en hippe kinderbedjes. Ook op het gebied van interieuradvies of advies voor in de tuin kun je bij xlwonen terecht.

Share This Post On