Keuze uit mooie houten vloeren

Een houten vloer is nog steeds zeer populair. Het is een natuurlijk en levend materiaal dat een warme en natuurlijke sfeer geeft aan uw interieur. Het is dan ook geen wonder dat nog steeds veel mensen kiezen voor een houten vloer. Een houten vloer is tijdloos en duurzaam. In ieder interieur past wel een houten vloer. Bij Creon heeft u dan ook de keuze tussen een groot aantal houten vloeren. U vindt bij ons altijd een vloer die bij uw interieur past. Daarbij gaat het niet alleen om de uitstraling van de vloer, maar ook om de eigenschappen van het materiaal. Creon denkt graag met u mee bij het kiezen van de juiste vloer.

Verschillende houten vloeren

Creon heeft een ruim assortiment aan vloeren. Eikenhout is een van de meest populaire houtsoorten. Andere houtsoorten die veel voor vloeren worden gebruikt, zijn grenen, notenhout, marbeau en essenhout. Jouw keuze voor een houtsoort hangt samen met de uitstraling die je wilt en met de gebruiksintensiteit van de vloer. In sommige ruimtes is bijvoorbeeld het wat zwaardere eikenhout geschikter en voor een lichter gebruik kan bijvoorbeeld een grenen vloer heel geschikt zijn.

Parketvloeren

Naast houten vloeren hebben wij ook parketvloeren in ons assortiment. Parket heeft als grote voordeel dat u veel meer kunt spelen met legpatronen. Bijvoorbeeld visgraatparket. Deze is een klassieke vloer die past in een klassiek, maar ook in een modern interieur. Bij iedere vloer krijgt u een montagehandleiding zodat u de vloer zelf snel en eenvoudig kunt leggen. Zo spaart u montagekosten uit.

Ondervloeren

Behalve houten vloeren verkopen wij ook ondervloeren en materialen om de vloer te leggen. De meeste vloeren kunnen zwevend gelegd worden, voor andere vloeren moet eerst een ondervloer gelegd worden. Een ondervloer absorbeert geluid, heeft een isolerende werking en is bovendien vochtwerend.

Gemakkelijk schoon te houden

Een houten vloer vraagt lekker weinig onderhoud. Als er vlekken en krassen op komen, zijn ze snel te verwijderen met was of olie. Een houten vloer hoeft niet te worden geschuurd voor een behandeling. Met een geschikt schoonmaakmiddel maakt u de vloer schoon en vervolgens brengt u de was of olie aan.

Heeft u een houten vloer gekozen?

Wanneer u op onze website een vloer hebt gevonden, kunt u altijd een proefmonster aanvragen. Zo bent u er zeker van dat u de gekozen vloer in uw interieur past. Wilt u meer informatie of advies over bijvoorbeeld een specifieke vloer? Neem vast een kijkje op https://www.creon-vloeren.nl/houten-vloeren-parket.html of neem direct contact met ons op.

Share This Post On