Keukentrends

Ben je aan het spelen met het idee van een vernieuwing van je keuken en denk je dat 2015 de perfecte tijd is om deze sprong te nemen? Zoveel smaken, zoveel keukentrends. Toch zijn er een aantal duidelijke keukentrends waar te nemen op het gebied van keukens. Door een moderne look te geven aan je keuken, kan hij de tand des tijds doorstaan. Ook nieuwsgierig naar de laatste woontrends?

Keukentrends die je keuken weer up-to-date maken

Een van de keukentrends is de woonkeuken. Deze benadering is een nieuwe stap in de evolutie van de keuken als het centrum van het huis en een dierbare ruimte voor de hele familie. In plaats van alleen een functioneel gebied dat wordt gebruikt voor koken. Door er een comfortabele keuken van te maken. Word je in staat gesteld om je eigen persoonlijke, warme, gastvrije touch aan deze ruimte te geven.

keukentrends

Een mooie opgeruimde en cleane keuken

We zien een aantal keukentrends in de richting van het gebruik van open rekken als een praktische oplossing voor de ruimte in de keuken. Open rekken personaliseren de ruimte, waardoor de keuken functioneel en gemakkelijk te gebruiken is. Uiteraard heb je wel wat kastruimte nodig om je spullen op te bergen. Deze kunnen mooi weggewerkt worden onder het aanrechtblad. Op www.flexibelwonen.nl lees je meer over de ideale keukenindeling.

Het gebruik van rustige kleuren

Rustige kleuren zorgen ervoor dat je ontspannen van je keuken kunt genieten. Een nieuwe hippe kleur, is de kleur zwart. Dit geeft je keuken een moderne en gedistingeerde look. Zwart is een kleur die nooit verveeld. Je kunt ook gemakkelijk leuke accessoires combineren met deze kleur.

Share This Post On