Jaloezieën, waarom kiezen voor hout?

Houten jaloezieën zijn er in vele soorten en maten en stralen een warme en luxueze uitstraling uit. Ze zijn mooi en praktisch en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. U heeft de keus tussen een ladderkoord of ladderband. In de zomer houdt u de warmte buiten en in de winter houdt u de warmte binnen. Het vult u interieur aan en zorgt voor sfeer in uw woning. Het heeft een tijdloze uitstraling. Er zijn diverse kleuren beschikbaar die bij elk interieur passen.

Welke maat jaloezieën?

U kunt de keus maken uit 50 mm, 35 mm of 25 mm breed. Hoe groter de lamel breedte hoe groter de ruimte tussen de lamellen. Dit geeft een stoer uiterlijk. De smalle lamellen lijken op de voor u bekende ouderwetse luxaflex. De hoogte van de jaloezie in opgetrokken stand met brede lamellen is minder dan bij de smallere versie. Het is een kwestie wat u zelf het mooiste vindt.

Houtsoorten

Lindenhout, Abachi hout en Pauwlonia hout zijn houtsoorten die veel voor jaloezieën worden gebruikt. Alleen de beste houtsoorten zijn goed genoeg voor onze jaloezieën. Lindehout is een gladde houtsoort. Abachi hout kan verwerkt worden tot bredere lamellen. Pauwlonia hout is licht van gewicht en heeft daadwerkelijk een houtstructuur. Unieke zaagtechnieken worden gebruikt. Aanschaffen U kunt in onze webshop uitgebreid winkelen. Daarnaast is het altijd mogelijk om gratis een kleurstaal aan te vragen. Graag willen wij u ook helpen in onze showroom in Rhoon. U wordt geholpen met uw keuze en natuurlijk met de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit producten.

Share This Post On