Interieuradvies

slaapbankHet interieur maakt de stijl van je huis. En de stijl van je huis geeft je persoonlijkheid weer. Of zelfs je hele lifestyle. Het is dus belangrijk dat je tevreden ben met het interieur van je huis.  De juiste samenstelling van je interieur creëren is niet zo makkelijk als het lijkt. Je moet rekening houden met een aantal factoren, maar je wilt niet belemmert worden deze factoren. Dat laatste is niet altijd mogelijk, maar je kan deze beperkingen wel zo klein mogelijk maken of houden met de juiste strategie bij het samenstellen van je interieur.

Zo moet je onder andere rekening houden met de beschikbare ruimte die je hebt. Daarnaast moet je rekening houden met je budget. Je moet dus geen impulsieve aankopen doen waar je later spijt van hebt. Zeker niet wanneer je financiële situatie al niet optimaal is. Je interieur houdt meer in dan je meubels. Eigenlijk alles wat je ziet wanneer je binnenstapt is een onderdeel van het interieur van je huis. Zo zijn je muren en de kleur ervan ook een onderdeel van je huis, maar ook de klok en de tv behoren tot het interieur. Het is dus zeker niet eenvoudig om een goede samenstelling van je interieur te creëren.

Op deze pagina kun je dus vele adviezen vinden die betrekking hebben op het interieur van je huis. In deze categorie hoort dus van alles. Wat de mooiste vloer is voor welke type huis of waar je op moet letten bij het aanschaffen van een koekoeksklok. En zo zijn er nog vele meer adviezen en tips die je kan vinden op deze pagina. Meer inspiratie nodig? Bezoek dan ook eens: http://interieurinspiratie.frisbegin.nl/

Jaloezieën, waarom kiezen voor hout?

Houten jaloezieën zijn er in vele soorten en maten en stralen een warme en luxueze uitstraling uit. Ze zijn mooi en praktisch en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. U heeft de keus tussen een ladderkoord of ladderband. In de zomer houdt u de warmte buiten en in de winter houdt u de warmte binnen. Het vult u interieur aan en zorgt voor sfeer in uw woning. Het heeft een tijdloze uitstraling. Er zijn diverse kleuren beschikbaar die bij elk interieur passen.

Welke maat jaloezieën?

U kunt de keus maken uit 50 mm, 35 mm of 25 mm breed. Hoe groter de lamel breedte hoe groter de ruimte tussen de lamellen. Dit geeft een stoer uiterlijk. De smalle lamellen lijken op de voor u bekende ouderwetse luxaflex. De hoogte van de jaloezie in opgetrokken stand met brede lamellen is minder dan bij de smallere versie. Het is een kwestie wat u zelf het mooiste vindt.

Houtsoorten

Lindenhout, Abachi hout en Pauwlonia hout zijn houtsoorten die veel voor jaloezieën worden gebruikt. Alleen de beste houtsoorten zijn goed genoeg voor onze jaloezieën. Lindehout is een gladde houtsoort. Abachi hout kan verwerkt worden tot bredere lamellen. Pauwlonia hout is licht van gewicht en heeft daadwerkelijk een houtstructuur. Unieke zaagtechnieken worden gebruikt. Aanschaffen U kunt in onze webshop uitgebreid winkelen. Daarnaast is het altijd mogelijk om gratis een kleurstaal aan te vragen. Graag willen wij u ook helpen in onze showroom in Rhoon. U wordt geholpen met uw keuze en natuurlijk met de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit producten.

Houten vloeren, tapijt en meer bij deze unieke woonboerderij

We maken er elke dag gebruik van maakt toch denken we er niet vaak over na, een vloer is vaak de basis van een woonruimte en ook bij bedrijfsruimtes is de ondergrond natuurlijk zeer belangrijk. Het is daarom slim om goed na te denken over het type vloer dat u kiest en van tevoren een lijst te maken van uw wensen, let niet alleen op de prijs, maar vooral ook op de vormgeving en de kwaliteit die er geboden wordt. Bij woonboerderij Maja kunt u terecht om diverse soorten houten vloeren aan te schaffen tegen scherpe prijzen, kon het met eigen ogen bekijken in onze showroom.

Houten vloeren in diverse soorten en maten

Het oriënteren op een nieuwe vloer is niet eenvoudig, er zijn veel soorten vloeren en wanneer je dan eindelijk een type gekozen heeft dan moet u waarschijnlijk nog meer keuzes maken. Wij bieden houten vloeren aan omdat deze altijd passen in iedere ruimte en ook nog eens erg voordelig zijn. Wij bieden u een uitgebreid scala aan diverse soorten houten vloeren aan, waardoor er voor iedere toepassing een geschikt type bijzit. Andere aspecten waar u rekening mee kunt houden is het aantal mensen dat gebruik maakt van de vloer, de objecten die er op geplaatst worden en het feit of de vloer eenvoudig schoon te houden is. Naast reguliere houten vloeren vindt u bij ons bijvoorbeeld visgraat parketvloer een, tapijt, lamel vloeren en ook karpet.

Vloeren en meer bekijken? Bezoek woonboerderij Maja!

Het kiezen van een nieuwe ondergrond voor uw woonruimte is meestal geen eenvoudige keuze. Het is daarom verstandig om de vloer is deze met eigen ogen te komen bekijken. Dat kan als u een bezoek brengt aan woonboerderij Maja, eventueel kunt u zich eerst online oriënteren op onze webshop.