Het grootste aanbod aan loungesets en tuinsets vindt u in Roden

Bij de op zoek naar een nieuwe tuinsets of een nieuwe loungeset voor in de tuin? In de showroom van De Vries XL uit Roden vindt u meer dan 2000 m² aan tuinmeubelen met daaronder ook veel hoge kwaliteitsmerken zoals B&B outdoor, Grandhall, Nesling, Taste en Sunsit. Naast een uitgebreid aanbod kunt u ook rekenen op soepele service en snelle levering in uw eigen regio.

Online oriënteren en tuinmeubelen aanschaffen

Wij leveren tuinmeubelen snel en voordelig in de provincies Friesland, Drenthe, Groningen maar ook in Gelderland en Overijssel. Iets verder weg is echter ook mogelijk alleen neem dan even contact op met onze klantenservice. Naast de bovengenoemde merken hebben wij meer dan 30 bekende merken op het gebied van tuinproducten op voorraad en onze showroom. U kunt ook online een kijkje nemen in onze showroom dankzij de virtuele tour. Ook afhalen is mogelijk bij onze showroom, dan kunt u zich online oriënteren en het product dat u in huis wilt halen kunt u iedere werkdag bij ons op komen halen.

Populaire producten voor in de tuin

De zomer komt eraan en we merken dat dit jaar een aantal producten erg in trek zijn. Denk aan een parasol. Voorheen werden deze nog voornamelijk gekocht door horecagelegenheden maar tegenwoordig hebben ook steeds meer particulieren een parasol in de tuin. Daarnaast zijn de langs zet natuurlijk erg populair. Dit zijn tuinbanken en vaak een tafel erbij waar op je heerlijk kunt zetten in de tuin.

Share This Post On