Goedkope muurdecoratie voor de kinderkamer? Posters!

Heb je de kinderkamer een nieuwe look gegeven? Maar ben je toch nog niet helemaal tevreden erover. Wellicht ontbreekt het nog een beetje in de decoratie. Soms kun je met een paar goeie eyecatchers de hele sfeer in de Kinderkamer bepalen. Zeker wanneer je effen geverfde muren hebt is het zeker iets waard om hier een eyecatcher voor te kiezen.

Poster Kinderkamer

Met kinderkamer posters bereik al snel een leuk effect op de muur en bovendien zijn posters vaak leuker geprijsd als schilderijen en andere kinderkamer accessoires. Posters zijn leuk op in een lijstje te hangen op de muur, maar ook geeft het een leuk effect om ze met masking tape op de muur te plakken. Zo heb je de afbeelding van de poster, maar ook de kleurtjes van het tape. Je kunt verschillende posters in een groepje bijelkaar hangen, wissel formaat en kwaliteit papier af. Ook leuk om tussen de posters door wat leuke ansichtkaarten te gebruiken. Ansichtkaarten koop je meestal voor rond de 1 euro en er zijn veel verschillende afbeeldingen. Voor ieder kind voor iedere kinderkamer is er wel iets te krijgen.

Naast het gebruik van posters kun je ook afwisselen met verf en behang. Er zijn webwinkels waar je behang per meter kunt kopen. Het is hartstikke leuk om op een effen gekleurde muur in het midden ineens een stuk vrolijk behang te plakken. Zo hoef je niet een hele rol aan te schaffen, maar heb je toch iets bijzonders en sfeervol te pakken. Het staat bijvoorbeeld erg leuk om een baan behang precies in het midden achter het bureau te plakken. Of wanneer er nog een commode op de kinderkamer staat. Plak de strook behang dan hier achter. Zo maak je van behang ineens een levensgrote poster. Tip! Kijk eens op marktplaats, wellicht bied iemand wel een restant aan voor een leuke prijs.

Ook zijn er websites waar je gratis leuke foto’s en illustraties kunt uitprinten. Het is even zoeken eer je iets gevonden hebt, maar zeker weten dat je kleintje er blij mee is. Kortom voor ieder budget kun je een kinderkamer muur leuk decoreren.
Deze inspiratie tips werden mede mogelijk gemaakt met HippekamerenZo.

Share This Post On