Gashaarden

Gashaarden zijn ideaal, vooral in vergelijking met houthaarden. Je hoeft niet meer met hout te sjouwen, geen aslades meer te legen en je krijgt warmte met één druk op de knop.

Een gashaard staat voor sfeer en gemak en tegenwoordig is ook de vlam haast niet meer te onderscheiden van die van een houthaard. (zie wonenwonen.nl) Een gashaard is daarentegen veel gemakkelijker te bedienen en u kunt de haard aanzetten op ieder gewenst tijdstip.

Natuurlijk is het gesloten verbrandingssysteem een groot voordeel, zo heb je geen schoorsteen nodig om een gashaard te laten branden. Vaak is een uitmonding in de gevel of in het dak al voldoende om de gassen af te voeren. Natuurlijk heb je in gashaarden ook open en gesloten verbrandingssystemen. Stoken met hout biedt deze voordelen niet en daarnaast kun je ook niet altijd je hout zomaar even snel doven. Met gashaarden kun je met één druk op de knop de haard uitzetten, hetzelfde als dat je de televisie uitzet.

Gashaarden heb je in verschillende designs en je kunt er ook voor zorgen dat je gashaard echt maatwerk wordt. Gashaarden zijn erg gemakkelijk te installeren en zorgen voor een aangename sfeer in huis. Ze kunnen ingebouwd worden in bijvoorbeeld een schouw maar daarnaast kun je gashaarden ook los plaatsen met bijvoorbeeld een haardplateau. Een gashaard is dus ideaal in iedere woning!

Ook leuk om te lezen: xlwonen.nl/tips-om-te-ontspannen-in-je-huis

Share This Post On