De gietvloer als langetermijninvestering

de gietvloer als langetermijninvestering

Verbouwingen kosten geld en energie. Wat dat betreft zijn ze een noodzakelijk kwaad. Iedereen kan zich wel voorstellen dat bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuwe badkamer veel kopzorgen en oncomfortabele situaties oplevert. Ook het aanleggen van een nieuwe vloer is een flinke onderneming. Wanneer u een nieuwe gietvloer aanlegt of aan laat leggen, moet u zich goed realiseren dat het een langetermijninvestering is die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Gietvloeren zijn gemaakt van kunststoffen. De kunststoffen epoxy en polyurethaan zijn hiervoor uitermate geschikt, omdat zij ervoor zorgen dat de gietvloer erg degelijk en weerbaar wordt. De gietvloeren kunnen dan ook aangelegd worden in zowel woonruimtes als kantoorpanden, fabriekshallen of magazijnen. De gietvloer is slijtvast, kan tegen zware chemische en mechanische belasting en is daardoor een vloer waar u gedurende een zeer lange periode profijt van heeft.

Een duurzame keuze

Het feit dat de gietvloer lang meegaat, maakt een keuze voor epoxyvloeren of andere gietvloeren een duurzame keuze. De vloer slijt niet of nauwelijks en raakt niet snel beschadigd. Scheuren, waterschade of andere vormen van aantasting zult u niet snel aantreffen in een goed geïnstalleerde gietvloer van Gietvloer Antwerpen.

Het duurzame karakter van de gietvloer wordt tevens gestimuleerd door zijn onderhoudsvriendelijkheid. Het is een naadloze, strakke vloer die makkelijk schoon te maken is. Vocht blijft op het oppervlak liggen en zal niet door kunnen dringen tot de kern van de vloer. Vuil en vocht is dan ook makkelijk te verwijderen. Omdat de vloer makkelijk te onderhouden is, zal hij voor een lange tijd goed blijven.

Share This Post On