Beddengoed voor kinderkamer

Er is tegenwoordig volop keuze aan trendy beddengoed voor kinderen, en niet alleen in tintjes roze en blauw. Het is een ware designersscene geworden. Veel jonge ontwerpers vonden het hoog tijd dat we onze kids een persoonlijke, uitdagende omgeving geven, ook in de slaapkamer. Laten we een kijkje nemen bij de meest populaire merken van dit moment.

De mooie dekbedovertrekken van SNURK

Het Portugese merk SNURK maakt heel speciaal beddengoed, voorzien van heel realistische fotografische prints. Neem een duik in een dekbed met zwembadprint, ontdek dat eindelijk je favoriete dier op je bed ligt te slapen, of zweef door de ruimte als een echte astronaut. SNURK voert haar ontwerpen heel serieus uit, met veel oog voor detail. Het beddengoed is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit katoen.

Het Amsterdamse merk SNURK groeit hard en wordt wereldwijd verkocht in de betere design- en woonwinkels.

Onder andere verkrijgbaar in de winkel én online via Snurk beddengoed.

Geweldig design van Bibilotte

In de collectie van Bibilotte zijn verschillende maten kinderbeddengoed verkrijgbaar, eenpersoons, junior en ledikant. Allen vervaardigd uit puur katoen. Voor jongens is zijn er kleuren zoals legergroen en blauw met stoere plus-printen of juist retro geblokt. Voor meiden is er een aanbod van meer roze tintjes met bijvoorbeeld een mooie koraalprint of strikjes.

Kortom, een kijkje nemen op hun superleuke website is zeker de moeite waard.

Beddinghouse Kids

Beddinghouse Kids is een collectie van Beddinghouse, een bed- en badlinnenbedrijf gevestigd te Lisse. Het bedrijf ontwerpt onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken van betrouwbare kwaliteit binnen de Benelux. De vrolijke dekbedovertrekken van Beddinghouse Kids zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het kinderdekbedovertrek Astronauten bijvoorbeeld neemt je mee naar de ruimte en een andere print van stoere draken in blauw en groen neemt je mee naar de riddertijd en sprookjesland. Je kunt rekenen op avontuurlijk dromen als je tussen zulk beddengoed in slaap valt! Met een dekbedovertrek van Beddinghouse ben je verzekerd van een goede kwaliteit en jarenlang slaapplezier.

Sack Me!

Dit Australische merk is opgericht door een moeder die geen leuk beddengoed voor haar kinderen kon vinden. Laten we zeggen dat ze dit probleem heeft verholpen. Al het beddengoed is super vrolijk en erg geschikt om de kinderkamer mee op te fleuren. Dekbedovertrekken met een pri
nt van een gigantische doughnut prints of een grote ijshoorn. Een heel bijzonder product van dit merk is de slunber sack. Slaapzakken van puur katoen die je ook heel goed als beddengoed kunt gebruiken, natruurlij kook voorzien van superleuke prints.

 

Share This Post On